torstai 29. joulukuuta 2011

Lizalta taattua tavaraa

Liza Marklundin uusin "Panttivanki" tuli ahmittua eilisen päivän aikana (379 sivua suhteellisen pientä tekstiä). Siitä on jo aikaa kun viimeksi olin Annika Bengtzonin kanssa liikenteessä ja aluksi piti oikein keskittyä, ettei Annika olisi alkanut ärsyttää. Muistin pitäväni hänestä ja hän johdatti aikoinaan minut myös Facebookin saloihin. Jotenkin nynnyn kuvan Annikasta sai aluksi, mutta onneksi kuva alkoi pikkuhiljaa paranemaan. Kirja on luettava, ehkei kuitenkaan parasta Marklundia. Loppuratkaisu jää ikään kuin roikkumaan ja se tarkoittaa sitä, että tässä joutuu nyt sitten odottamaan uutta kirjaa, että saa tietää miten Thomas selviytyy. Toivottavasti sitä ei joudu odottamaan kovin kauaa ja toivottavasti se jatkuu tästä mihin tämä jäi.
Meissä on Annikan kanssa jotain samaa; asiat sanotaan niin kuin ne on ja homma tehdään eikä meinata.

Tänään katseeni kiinnittyi kirjahyllyssäni olevaan Keplerin kirjaan "Hypnotisoija". Ihmettelin olinko laittanut sen jo oikein kunnolla hyllyyn, mutta sitten tajusin, että jipii, minulla on niitä kaksin kappalein. Taas oikea käsi ei ole tiennyt mitä vasen on tehnyt. Tästä seuraa siis se, että joku ystävä tulee samaan minulta jossain vaiheessa kirjalahjan ;)

Seuraava kirja, jota tutkin tarkemmin on Jäppisen "Onnistujia opinpolun siirtymissä" . Kirjallisuusesseeseen tuota tarvon ja siitä sitten kohti gradua.
Illalla onkin sitten Daniel Craigin vuoro. Pakko mennä katsomaan, mitä amerikkalaiset ovat saanneet aikaiseksi Larssonin kirjoista. Elokuva on "Girl with the dragon tattoo".

2 kommenttia:

  1. Sä oot hirvee kirjasyöppö! Toivottavasti suklaata ei menny samaan tahtiin.

    Kiva lukea sun kirja-arvostelua. Kiitos, nyt ei tarvitse itse pähkäillä, että mitähän sitä seuraavaks lukisi.

    VastaaPoista
  2. Huomasin omistavani myös tuon Marklundin Panttivangin. Koitanpa josku lukea se.

    VastaaPoista