sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Helsingin kirjamessut

Syksy on siitä ihanaa aikaa, että on paljon tapahtumia, konsertteja, ensi-iltoja teatterissa ja tietysti kirjamessut.
Tänä vuonna en pääse yhteensattumien vuoksi sinne viikonloppuna, mutta olen/olemme "peranneet" ensimmäisen messupäivän eli torstain 24.10. vapaaksi. On vaihtelua mennä messuille eri päivänä kuin normaalisti vaikka "päätapahtumat" ehkä sijoittuvatkin enemmän lauantaille ja sunnuntaille.
Aina ei voi saada kaikkea mitä haluaa tai sitä mitä tilaa.

 Messujen teemana on Saksa.


Tilasin messulehden postitse, koska haluan tehdä siihen merkintöjä ja selata sitä aina kun haluan. Nettilehti ei ole minun juttuni tässä tapauksessa.

Monta ruksia on jo ruksattuna. Seuraavaksi alkaa aikatauluttaminen ja priorisointi. Koska meitä on kaksi, niin on oltava tarkkana, että molemmat saa.


Olisi hauskaa osallistua lukupiiriinkin, mutta kun on vain yksi päivä aikaa, niin ei pysty. Olen suunnitellut, että sitten kun saan graduni valmiiksi (kun nyt ensin aloitankin sen kunnolla) niin perustan jonkun toisen kanssa lukupiirin joko töihin tai sitten ihan tuttavien kesken. Olisi hauskaa kokoontua hyvällä porukalla keskustelemaan kirjoista. Jokaisella olisi varmasti oma mielikuva kulloinkin luetusta kirjasta. Juuri se olisi sen anti. Nähdä sama asia eri näkökulmasta ja "maistella" sitä.

Kirjamessujen yhteydessä täytyy osallistua myös "Ruoka ja viini" -messuille. Se on siis ihan must! Maistella hiukan erilaisia viinejä ja istua näytöskeittiössä katsomassa kun mm. Maija kokkaa uudesta kirjastaan kalaruokia.

Näillä mennään!

1 kommentti:

  1. Aktiiviselta kirjapäivältä kuullostaa...ja mielenkiintoiselta. Totta, se aika joka juoksee...jos ei olisi kiire, niin lukupiiri voisi olla hyvinkin antoisa kokemus!

    VastaaPoista