sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kreetta Onkeli

On se kumma, että kun jonkun vaihteen saa päälle niin se sitten oikeasti on päällä!

Olen aikaisemmin ostanut kaksi Kreetta Onkelin kirjaa: "Ilonen talo" (esikoisromaani 1996) ja "Poika joka menetti muistinsa". Pidin lukemastani ja jostain syystä minulle tuli yhtäkkiä tarve tilata lisää Onkelin kirjoja :)

Kirjat ovat ohuita helposti mukaan otettavia, joten ne tulevat luettavaksi varmaankin tulevilla reissuilla.



"Beige Eroottinen kesä Helsingissä" (2010) kertoo naisesta, joka ei tule nähdyksi. Kirjan nimi juontuu siitä, että päähenkilö, Vappu, huomaa edustavansa beigeä ihmistyyppiä. Takakannen mukaan beige on samankaltaisuuden ja myöntymisen väri, mutta se kuvaa myös pelkoa, joka väijyy arassa ihmisessä.
127 mielenkiintoista sivua jää odottamaan.

"Kutsumus", 2010.
Haluatko kirjailijaksi? Lue ensin Kutsumus.


"Tervetuloa Paratiisiin" Novelleja, 2003, sisältää novellit "Ennen eroa", "Puhaltamo", "Eteenpäin", "Tervetuloa Paratiisiin", "Silli" ja "Odotus".
Sopivia suupaloja pieniin omiin hetkiin.

"Kesä autokorjaamon yläkerrassa", 2014, kertoo kaupunkilaispojista, jotka tulevat kesätöihin pieneen Nepparin kylään. Pojat ovat tuttuja kirjasta "Poika joka menetti muistinsa".




Jussi Kaakisen kuvitus pukee mukavasti kirjaa "Ahmattien yö kekriseikkailu", 2013. Käsissäni on toinen painos kyseisestä kirjasta. "Ahmattien yö on seikkailukirja kekriyöstä, jolloin kaikki on erilaista ja maailman rajat ohuita." Kekriaatto on verrattavissa halloweeniin.
Kake, Liisa ja Tapsa ovat serkuksia, jotka seikkailevat goottimummonsa kanssa. Juuri tuo goottimummo tekee kirjasta mielenkiintoisen näin meikäläisittäin.

Mielenkiintoista luettavaa siis riittää, mutta ensin nämä:

GRADU, gradu, GRADU!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti