maanantai 9. huhtikuuta 2012

Tampereen tuliaisia

Lauantaipäivä tuli vietettyä Tampereella ja miten ollakaan tuli "eksyttyä" Akateemiseen kirjakauppaan. Saalis oli kolme kirjaa ja yksi kartta.

Kirjat ovat kuvassa: Ruokasuosikeista minulta puuttui cocktailit, mutta ei puutu enää. Ulla Svenskin "Juhlaleivonnaiset" sain 9 eurolla (normihinta hipoo pilviä) ja lisäksi viiden euron Wok, 365 vastustamatonta ohjetta.
Kyllä taas kelpaa porskutella. Kun vaan hyllytila riittäisi.


1 kommentti:

  1. Eilen kävin Suomalaisessa ostamassa rakkaalle kirjalahjan ja samalla jäi itsellenikin kaksi kirjaa + Tuomas Kyrön Miniä. Olin epävarma toisesta kirjasta, siis en tiennyt oliko minulla jo sellainen. Myyjä neuvoi minua, että kuittia vastaan voin palauttaa kirjan takasin. No totta kai ostin sen, kun halvalla sain;) Kotona kävin läpi kirjahyllyä, enkä löytänyt sitä, mikä oli iloinen asia, mutta löysin JUHLALEIVONNAISET, joten nyt minulla on niitä kaksi. Täytyy varmaan järjestää kirjahylly, joka on vielä muuton jäljiltä, jotta saan taas tuntuman mitä kirjoja minulla on tai paremmin mitä kirjoja minulta vielä puuttuu. Tämä kahden saman kirjan koukku täytyy saada katkeamaan. Lopputulemana, joku saa jossain vaiheessa minulta kirjalahjan.

    VastaaPoista